Tidligere behandlede

Charlotte Baden

I må meget gerne sende mig jeres vurdering af mig efter endte behandlinger :)

Connie Verndrup

Efter en længere periode med smerter og moderat funtionsnedsættelse i den ene skulder, forårsaget af en forstrækning, besluttede jeg at prøve behandling med akupunktur. Jeg kontaktede Charlotte Baden, og fik en tid til behandling. Jeg mødte her et meget empatisk menneske, som ud fra en vurdering af min situation valgte at behandle med akupunktur og el-stimulering. Afslutningsvis fik jeg vejledning i diverse hjemmeøvelser, som kunne styrke funktionen i min skulder og forebygge smerte. 

Det var en stor lettelse efterfølgende at opleve en rigtig god effekt og jeg vil til enhver tid søge behandling hos Charlotte såfremt jeg i fremtiden skulle få nye udfordringer med smerter. 

Mathias Skovgaard

Efter en frossen skulderskade som Sosu-hjælper kunne jeg ikke fungere til dagligt pga. stærke kroniske smerter. Jeg henvendte mig til Charlotte Baden, som behandlede mig med øvelser, akupunktur og tapeing, hvilket formåede at jeg igen kunne få en dagligdag. Takket være Charlotte har jeg nu kunne læse videre som Datamatiker, som ellers ikke ville have været en realitet pga. de mange smerter jeg gik rundt med til dagligt. 

Jeg vil klart anbefale Charlotte til mine venner og nærmeste.

Marlene

Efter flere låsninger i nakken, havde jeg mange smerter i musklerne her. Charlotte anbefalede smertedækning ved hjælp af akupunktur. Jeg modtog en enkelt behandling og smerterne var væk dagen efter. Meget effektiv og behagelig behandling, som er anbefalelsesværdig!

Henrik S. Rasmussen

Ergoterapi en overset behandling der virker.

 

Efter operation af 3 springfingre og Karpaltunnelsyndrom på min højre hånd i december 2018 og operation af 1 springfinger og Karpaltunnelsyndrom på min venstre hånd i januar 2019, havde jeg en del gener. Generne bestod i voldsomme hævelser, stive led samt brændende smerter i de sener der var opereret. Jeg havde ligeledes moderate smerter og hævelse omkring begge de opererede håndled.

Jeg blev anbefalet, at kontakte Ergoterapeut Charlotte Baden lidt uden for Esbjerg. Ved mit første besøg i slutningen af marts 2019 hos Charlotte, havde vi først en kort samtale omkring mit sygeforløb inden behandlingerne. Charlotte havde stor og mangeårig erfaring og jeg fik straks fornemmelsen af, at hun var en meget kompetent behandler. Allerede efter den første behandling, kunne jeg mærke bedring, og efter anden behandling var der stor fremgang. I forbindelse med behandlingerne og de hjælpemidler jeg fik, samt de øvelser jeg skulle udføre (hjemme), forsvandt hævelserne meget hurtigt og samtidig blev smerterne mindre og mindre. Jeg skal fortsætte med øvelserne og forventer smertefrihed inden for kort tid.

Jeg var helt klart kommet til den rette person, TAK Charlotte. Derfor giver jeg min anbefaling videre, for det virker.

Klinikken

Astrupvej 2A,

6715 Esbjerg N

Email: CB.Ergoterapi@gmail.com

Tel: +45 28347888

CVR: 39775360

Medlemsnummer ETF: 14698

Åbningstider:

Man - Fre: 18 - 20.

​​Lør/Søn: Efter aftale.​

Andet: Efter aftale.

Kontakt

© 2018 by Mathias Skovgaard. Proudly created with Wix.com